2013. sze 15.

Vikingdom: Nagy emberek nagy kardokkal

írta: nfrequency
Vikingdom: Nagy emberek nagy kardokkal


Nem egyszer említettem, hogy 2014 a kardosölős filmek mekkája lesz. Nincs is ezzel semmi baj. A legtöbben szeretik amikor marcona férfiak, egy kiadós belezés után némán, összeszorított fogakkal zokognak egymás vállán. Mert valljuk be, a legtöbb hasonszőrű sztorinak ez az alfája és az omegája. A Winchester tesóktól kezdve, a Sons of Anarchy vad motorosain át, a Vikings tökös harcosaival bezárólag, mindenhol előbb utóbb a testvéri összetartás és szigorúan hetero-harcostársi szerelem szökken virágba és a koedukált nézősereg egy emberkén nyüszít a képernyők előtt, hogy ugyan most húztak valakit végig 30 mérföldön át láncra kötve egy motor/pejló mögött, azért ez igazából a kölcsönös szeretet és megbecsülés története. És igen. 
 
Nos, a Vikingdom is ebbe a sorba próbál beállni, gondolom. Rengeteg CG hátérrel, az arcunkba repülő miegymással - gondolom a nyomorultul  kötelező 3D miatt - és borzasztóan rossz színészekkel. Dominic Purcell amúgy nyugodtan kiadhatna egy DVD-t társszereplésben Anna Torvval : "Hogyan húzzunk le 4-5 évet egy jó tévésorozatban mindenféle színészi tehetség nélkül" címmel. Bár Purcell kapcsán, a Prison Break még csak jó sem volt. Szerintem a befejező évadot már senki sem látta.
 
Na de a lényeg, a Vikingdom valószínűleg bűnrossz lesz, ellenben mindent belepakoltak amit manapság ildomos, úgyhogy majd kivesszük a könyvtárból cédén és kazettán.

Szólj hozzá