2014. feb 26.

Ez nem egy filmes blog!

írta: nfrequency
Ez nem egy filmes blog!


 
Úgy kezdődött minden, hogy csinálok egy kockablogot. Lesz benne videojáték, könyv meg képregény illetve némi film. Aztán az első 4-5 bejegyzés filmes bemutató lett. Majd valahogy filmes-sorozatos hírblog lett belőle. Ettől függetlenül ez az oldal foglalkozik videojátékkal meg képregénnyel is csak még nem született ilyen bejegyzés. Most majdnem sikerült írni egy játékos cikket de aztán ebből is trailer ajánló lett.
 
A Sly sorozat még az első Playstationön debütált mint ugrálós platformer. A PS2-es rész hádésített verziója megjelent PS3-ra is. Amúgy nagyon vicces figyelni ezeket az újraújra kiadásokat. A pléjstáció kettő sikercímei újra el lettek adva 1080p-ben, de volt olyan is ami a hármas masináról lett átköltöztetve a négyesre, egyfajta "ezmostmáristenbizonyhádé". Ilyen az új Tomb Raider ami PS3-ra jelent meg, de kapott egy újgenerációs verziót is ahol mindenki kedvenc Larája már hajszálanként lengedező frizurát és némileg a Majmok Bolygójába is beillő fejszerkezetet kapott. Nincs kép, keressetek rá!
 
Na de itt van nekünk egy Sly Cooper mozielőzetes, ami mellesleg nem túl jó. Oké ez is mozi, de egy kicsit videojáték is:

Szólj hozzá