2014. feb 27.

Józsi, már most hiányzol nekünk!

írta: nfrequency
Józsi, már most hiányzol nekünk!

gyuros3-animated.gif

Egészen eddig sikerült megállni, hogy a magyar média legmélyén tapicskolva megalázzam magam, de most ennek vége. A guilty pleasure, az a kifejezés ami pont azt az érzést definiálja, amit a Való Világ okoz. A most futó hatodik széria messze a legjobb castingot hozta el nekünk, nem is bízták a véletlenre a szerkesztők az alap csapat felállítását, hiszen nem is volt beszavazás. Megérte. Az a szintű mélysötét éjszaka ami a szériát eddig jellemezte, most lett igazán kimaxolva, Van konkrétan olyan karakter akiről napok elteltével sem derülne ki, hogy sztrókot kapott, olyan szinten el van veszve olyan alapfeladatok megugrásában, mint az egyszerű tőmondatok értelmezése. Gyönyörű, csodálatos.

Nem igazán látom értelmét a valóságshow részletesebb bemutatásának, hiszen Sixx és Chat Géza olyan mesterien tolja a hogyvoltokat a Comment:com aloldalán, hogy azzal nehéz lenne felvenni a versenyt. Talán olyan apróságokat emelnék ki, mint például a villalakók teljes képzavara az ügyben, hogy mikor veszi őket a kamera. Simán képesek puccparádéba csapni magukat egy élő bejelentkezésre, miközben amúgy egész nap veszi őket a kamera. Ilyenkor néha olyan brutálisan le vannak amortizálva, hogy van akit elsőre fel sem ismer az ember. Egy-az-egyben tagadnak le eseményeket csak azért mert az napközben "privát" szituációban történt. Ezen kívül nincs adás ahol minimum 5-6 megszólalást ne lehetne azonnal aranyból kiönteni, dicső példaként, hogy a magyar nyelvet lazán lehet úgy használni, hogy még az sem érti aki éppen az eszközeivel élve próbál valamit kifejteni.

A későbbiekben elképzelhető, hogy egy-egy történelmi szituációról az oldalon is meg fogok emlékezni, bár ez pont az a produktum, amiről haveri társaságban lehet nagymegértésben osztani-szorozni a történésekkel kapcsolatban, de mivel napi szintű az élmény számomra, néha lehet mégis beszúrok majd ezt-azt.

Addig is a lényeg: R.I.P. Gyúrós Józsi, nekem te voltál a tuti befutó :(

Ja igen és persze tudom, hogy ezt a szart senki sem nézni, azt sem tudjátok mi ez és egyébként tévé sincs otthon, meg egyébként is ebben az országban már tényleg mindent lehet!44!!4

Szólj hozzá