2015. nov 12.

Lány a zsákban: A Blindspot az a fasza sorozat amit senki se néz

írta: nfrequency
Lány a zsákban: A Blindspot az a fasza sorozat amit senki se néz

blindspot1005151280jpg-b6a4d3_1280w.jpg
Szóval itt az ideje, hogy elkezdjétek. Még csak a nyolcadik résznél tart, de simán az egyik legjobb újonc a mezőnyben.

Érdekes a Blindspot, mert kiszámítható, rohadt nagy lufikat durrogtat úgy, hogy szerintem a készítők se' tudják mit akarnak, de Jaimie Alexander simán viszi a hátán a darabot.

A történet nagyjából annyi, hogy a Times Square közepén talál a rendőrség egy sporttáskát, amiben egy szénné tetovált nő fekszik. Nem emlékszik semmire, nincs neve, fingja sincs a múltjáról, de minden egyes ábra a testén, megoldás egy jövőbeli bűntényhez. Ez így nagyjából predesztinálja a szerializált formátumot, ami némileg uncsi és kiszámítható, de egyelőre annyira lehetetlen és követhetetlen a központi szál, hogy már-már Lost jellegű fogalmatlanság övezi.blindspot-hero.jpg

A főszereplő csaj kifejezetten megnyerő alakítása menti meg a sorozatot a szürkeségtől és teszi hitelessé azt. Nem véletlenül hangsúlyozom ezt ennyire, hiszen a mellette játszó szegény ember Bruce Willis-e, olyan szinten béna és igénytelen, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy kéne egy téglalap alakú filc, amivel letakarhatnám a képernyő felét. A faszi nem rossz színész, csak egyszerűen kiábrándító ránézni. 

A második sorozat a napokban ami a női főszereplő miatt erős és ha ne-adj-isten elkezdem nézni az Agent Cartert, akkor lesz egy harmadik is. 
Elég fasza, hogy a sorozatok elkezdtek megjegyezhető női karakterekkel operálni, talán a Good Wife volt az első emlékezetes darab, de itt volt az ideje, hogy remek alkotások kövessék a sorban.

 

Szólj hozzá