2016. dec 08.

Resident Evil 7: Próbakör hamarosan

írta: nfrequency
Resident Evil 7: Próbakör hamarosan

resident_evil_7_biohazard-1280x720.jpg

 

"A Resident Evil már nem ugyanaz mint régen"

...sóhajtottak sokan a négyes, majd az ötös és leginkább a legutóbbi rész megjelenésekor. Aztán valahogy mégis a Resi 4 lett minden idők egyik legjobb akció-horror játéka, az öt egy igazán szórakoztató epizód volt és a legutóbbi tényleg nem sikerült fényesen, de azt nem lehet elvenni a Capcomtól, hogy mindig próbáltak valami újat nyújtani.
re71280jpg-fe16dd_1280w.jpg

A legújabb része a sorozatnak sokakban ébresztett kételyt, főleg a VR erőltetése kapcsán.

"Ez csak tech-demo"
"Ez nem is Resi, nincsenek zombik"

Aztán lassan megvillantak a klasszikus RE elemek és elkezdtem én is bízni az új játékban és szerencsére a Capcom bátor irányváltásainak, most megint egy kicsit más játékot kapunk, de mégis ugyanazt: Zsigeri rettegést, kevés muníciót, ritkán beugró gyógyítási lehetőséget és valami végtelenül gonoszat a háttérből, amiről mindig is szólt a játék.

screen5.jpg

Azóta az is kiderült, hogy a játék iszonytatóan működik VR-élmény gyanánt is, illetve teljes értékű horror eposzként is megállja a helyét. A megjelenés igen közel van, január 24-én már vásárolhatjuk is az új kalandot, de ennél is van egy jobb hírem: jön a demo. Konzolokon előbb - PS4 már jóideje tölthető - de Steamen is elérhető lesz december 19-én. A nagy örömre itt a legújabb játékmenet videó:

Szólj hozzá

demo capcom resident evil 7 resi 7